Catering

Ordet meze eller meza, stammer opprinnnelig fra persisk og betyr "å smake". Meza kan sees på som det arabiske svaret på tapas, og består av mange små retter. Meza er vanlig som festmat i Midt-østen og de østlige middelhavslandene, og varierer stort fra sted til sted. Vår meza er hovedsakelig basert på Palestinske tradisjoner og råvarer.

Kjøtt meza

250 kr per person

Meza med et variert utvalg av kjøttretter med lam, kylling og storfé.
Innhold: Meza med hummus (kikerter i tahinipasta og sesamfrø), klassisk aioli, grillet og tomatisert auberginesalat, lam i karrisaus, kylling i tomatsaus og kjøttboller i sterk saus.

Antall personer:

Meza mix

250 kr per person

Blanding av vegetar og kjøttretter, slik at alle får noe de liker!
Innhold: Hummus(kikerter i tahinipasta og sesamfrø), Aioli (klassisk), Auberginesalat (grillet og tomatisert) Lam (i karrisaus), Kylling (i tomatsaus), Kjøttboller (i sterk saus), Lam (i massala saus),Velg squash eller blomkål (squash: karri, garamasal og paprika / blomkål: med kokosmelksaus)

Nullstill
Antall personer:

Vegetar meza

250 kr per person

En herlig blanding av vegetarretter laget av de beste råvarene. Anbefales også til kjøttetere!
Innhold: Hummus(kikerter i tahinipasta og sesamfrø), Aioli (klassisk), Auberginesalat (grillet og tomatisert),Velg squash eller blomkål (squash: karri, garamasal og paprika / blomkål: med kokosmelksaus)

Nullstill
Antall personer:
Lukk meny
×
×

Handlekurv